Retromobile Autot

Meiltä löydät sekä todellisia autoharvinaisuuksia, että myös useamman budjettiin osuvia, valikoituja yksilöitä. Mottomme mukaisesti pääasia on, että autossa on ”sitä jotain”. Kyllä te tiedätte. Ja jos ette vielä tiedä, antakaahan autokärpäsen ensin puraista, vaikkapa sitten sivujemme kautta. Vasta sitten voimme kunnolla auttaa.

Ostettavissa olevat automme löytyvät, ellei muuta erikseen mainita, toimitilojemme yhteydestä Seinäjoelta. Myös näytöt ja toimitukset toisaalle ovat luonnollisesti mahdollisia. Näytöt ja tutustumiset ennaltasovitun mukaisesti. Tervetuloa!

Myyntitoimeksianto

Omien autojemme lisäksi myyntimme voi olla myös komissiopohjaista. Jos on tullut aika etsiä uusi koti harrasteautollesi, olemme siinä mielellämme apunasi. Laajan kansainvälisen verkoston ansiosta toimintamme on tehokasta ja osumatarkkuus on hyvällä tolalla. Olemme luottamuksesi arvoisia ja palvelumme on Sinulle vaivatonta. Ota ihmeessä yhteyttä - meillä saattaa hyvinkin olla asiakas valmiina juuri Sinun autollesi!

Etkö löytänyt etsimääsi?

Meihin kannattaa silti olla yhteydessä. Joskus meille tulee autoja, joille löytyy uusi koti jo ennenkä ne edes ehtivät sivuillemme. Meille myös tarjotaan jatkuvasti erittäin kiinnostavia autoja ja tässä kohtaa voit olla itsellesi ja meille hyvinkin avuksi, kun kerrot meille toiveesi.

Myytyjä ajoneuvoja